Concerte și spectacole

Distracție fără limite, bună dispoziție și emoții la cel mai înalt nivel. O petrecere de nuntă cu prieteni și pentru prieteni, în club.

Având o suprafață totală de 1200 mp, în salonul Arena ONE pot fi organizate petreceri de nuntă pentru 700 de invitați așezați la mese sau 1800 de persoane pentru un party de anvergură, privat. Acest spațiu elegant și strălucitor este ideal pentru un eveniment măreț, atât la propriu cât și la figurat. Luminile și efectele speciale, panourile led strălucitoare și un decorul de excepție vor garanta buna dispoziție a tuturor invitațiilor.

Arena ONE este locul care te lasă fară respirație, unde evenimentele capătă dimensiunea unor spectacole.   

Pentru a vizita aceasta locație și pentru a vedea spectacolul de lumini trebuie să aveți o programare specială, vizionările se fac în zile fixe stabilite de comun acord, deoarece necesită asistență cu personal tehnic.

Click pe lupă pentru a vedea galeria de imagini pe tot ecranul.

Facilități

Sceno-tehnică avansată

Toate elementele de decor vor fi aranjate după cerințele tale. Dispunem de module podium, schele, lumini și mașini de fum.

Suport multimedia

Avem sonorizare avansată: sisteme, mixere, microfoane și headset-uri; suport video modern: proiectoare cu lentile normale/wide, servicii de regie video.

Locație ușor accesibilă

Centrul de evenimente Imperial ONE este poziționat accesibil, la 3 minute de stația de metrou Grozăvești.

Parcare privată

Locația dispune de un număr de 250 locuri de parcare, ce pot fi rezervate gratuit.

Testimoniale

Referitor la cele doua evenimente pe care compania noastra le-a organizat cu ajutorul vostru, pot spune ca impresia a fost una buna. Ne-am bucurat de ideile voastre, dar si de faptul ca sunteti orientati spre a gasi solutii. Acest lucru ne-a oferit incredere. Locatia este accesibila, eleganta, iar serviciile sunt pe masura.

Oana Neagu
HR Generalist

Evenimente

Nu am găsit niciun rezultat.

Solicită ofertă

  Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate de Imperial ONE pentru:

  Alte saloane Imperial ONE

  Vert LOUNGE

  Vert LOUNGE Salonul perfect pentru un eveniment de vis! PrezentareFacilitățiGalerie fotoSolicită ofertăAlte saloane Imperial ONEEvenimenteTestimonialeSalonul Vert LOUNGE este destinat nunților,…

  Victoria ONE

  Victoria ONE Decorul elegant, efectele de lumini ambientale în nuanțe ce pot fi personalizate fac din salonul Victoria ONE un…

  Ludovic ONE

  Ludovic ONE Intim și cochet combină într-un mod eficient și echilibrat toate ingredientele necesare unui eveniment măreț, chiar și cu…

  ARENA ONE

  ARENA ONE Distracție fără limite, bună dispoziție și emoții la cel mai înalt nivel. O petrecere  cu prieteni și pentru…