Ludovic ONE

Intim și cochet combină într-un mod eficient și echilibrat toate ingredientele necesare unui eveniment măreț, chiar și cu un număr mai mic de invitați.

Amenajările interioare, mobilierul din lemn masiv precum și efectele de lumină ambientală și sunet fac din acest spațiu locul ideal pentru organizarea unor petreceri de nuntă intime și deosebit de antrenante.

În cei 200 mp ai salonului Ludovic, pot fi organizate petreceri cu până la 60 de invitați așezați la mese, păstrând spațiu suficient și pentru un ring de dans generos.

Suprafața totală: 200 mp
Capacitate evenimente: maxim 60 persoane sitting – 80 persoane standing

Contractul de rezervare se semnează pentru un minim de 40 persoane.

Click pe lupă pentru a vedea galeria de imagini pe tot ecranul.

Facilități

Garderobă

Terase pentru fumători

Bar

Mobilier diversificat

120 locuri de parcare

Galerie foto

Solicită ofertă

  Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate de Imperial ONE pentru:

  Alte saloane Imperial ONE

  Vert LOUNGE

  Vert LOUNGE Salonul perfect pentru un eveniment de vis! PrezentareFacilitățiGalerie fotoSolicită ofertăAlte saloane Imperial ONEEvenimenteTestimonialeSalonul Vert LOUNGE este destinat nunților,…

  Victoria ONE

  Victoria ONE Decorul elegant, efectele de lumini ambientale în nuanțe ce pot fi personalizate fac din salonul Victoria ONE un…

  ARENA ONE

  ARENA ONE Distracție fără limite, bună dispoziție și emoții la cel mai înalt nivel. O petrecere  cu prieteni și pentru…

  Evenimente

  Nu am găsit niciun rezultat.

  Testimoniale

  Referitor la cele doua evenimente pe care compania noastra le-a organizat cu ajutorul vostru, pot spune ca impresia a fost una buna. Ne-am bucurat de ideile voastre, dar si de faptul ca sunteti orientati spre a gasi solutii. Acest lucru ne-a oferit incredere. Locatia este accesibila, eleganta, iar serviciile sunt pe masura.

  Oana Neagu
  HR Generalist