ARENA ONE

Distracție fără limite, bună dispoziție și emoții la cel mai înalt nivel. O petrecere  cu prieteni și pentru prieteni.

Salonul ARENA ONE este locul unde pot fi organizate nunți, botezuri și cununii grandioase, pentru un număr mare de invitați .

Acest spațiu elegant și strălucitor este ideal pentru un eveniment măreț, atât la propriu cât și la figurat. Luminile și efectele speciale, panourile led strălucitoare și un decor de excepție vor garanta buna dispoziție a tuturor invitațiilor.

ARENA ONE este locul care te lasă fară respirație, unde evenimentele capătă dimensiunea unor spectacole.

Pentru a vizita această locație și pentru a vedea spectacolul de lumini trebuie să aveți o programare specială, vizionările se fac în zile fixe stabilite de comun acord, deoarece necesită asistență cu personal tehnic.

Contractul de rezervare se semnează pentru un minim de 170 persoane.
Scena este inclusă în ofertă însă ecranele led și sistemul de lumini necesită cost suplimentar.
Suprafață totală: 1200 mp

Meniuri Nuntă ARENA ONE 2022

Facilități

Sceno-tehnică avansată

Toate elementele de decor vor fi aranjate după cerințele tale. Dispunem de module podium, schele, lumini și mașini de fum.

Suport multimedia

Avem sonorizare avansată: sisteme, mixere, microfoane și headset-uri; suport video modern: proiectoare cu lentile normale/wide, servicii de regie video.

Locație ușor accesibilă

Centrul de evenimente Imperial ONE este poziționat accesibil, la 3 minute de stația de metrou Grozăvești.

Parcare privată

Locația dispune de un număr de 120 locuri de parcare, ce pot fi rezervate gratuit.

Galerie foto

Solicită ofertă

  Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate de Imperial ONE pentru:

  Alte saloane Imperial ONE

  Vert LOUNGE

  Vert LOUNGE Salonul perfect pentru un eveniment de vis! PrezentareFacilitățiGalerie fotoSolicită ofertăAlte saloane Imperial ONEEvenimenteTestimonialeSalonul Vert LOUNGE este destinat nunților,…

  Victoria ONE

  Victoria ONE Decorul elegant, efectele de lumini ambientale în nuanțe ce pot fi personalizate fac din salonul Victoria ONE un…

  Ludovic ONE

  Ludovic ONE Intim și cochet combină într-un mod eficient și echilibrat toate ingredientele necesare unui eveniment măreț, chiar și cu…

  Evenimente

  Testimoniale

  Referitor la cele doua evenimente pe care compania noastra le-a organizat cu ajutorul vostru, pot spune ca impresia a fost una buna. Ne-am bucurat de ideile voastre, dar si de faptul ca sunteti orientati spre a gasi solutii. Acest lucru ne-a oferit incredere. Locatia este accesibila, eleganta, iar serviciile sunt pe masura.

  Oana Neagu
  HR Generalist