Centrul de evenimente Imperial ONE

De la intim și romantic, până la clasic sau grandios.
De la evenimente private: nunți, botezuri, aniversări, cununii sau baluri și banchete până la petreceri de amploare pentru companii.

Amplasat la numai 5 minute de centrul Bucureștiului, în vecinătatea pasajului Orhideea Mall și a râului Dambovița, într-o zonă urbană modernă și foarte accesibilă, centrul de evenimente Imperial ONE este locul în care veți regăsi cele mai variate opțiuni pentru organizarea oricăror tipuri de evenimente din viața dvs. : de la petreceri private (nunți, botezuri, aniversari, cununii) baluri și banchete până la petreceri de amploare pentru companii, gale, conferințe, workshop-uri, prezentări de modă etc.

Imperial ONE, unic prin design și versalitatate, se dovedește a fi unul dintre puținele centre de evenimente multifuncționale din București deoarece în afara evenimentelor private, ne adresăm și publicului larg. Astfel , săptămânal organizăm spectacole și concerte incendiare, seri cu muzică live și petreceri cu artiști și DJ români și internaționali.

Așadar, urmăriți toate actualizarile noastre și fiți la curent cu evenimentele care vor urma pentru a nu pierde nici un concert sau spectacol cu artiști îndrăgiți.

Putem găzdui evenimente de la un minim de 40 persoane pană la evenimente cu 1800 persoane.

Imperial ONE vă oferă posibilitatea de a accesa un set de servicii și facilități integrate, dedicate evenimentelor private, corporate sau evenimentelor publice.

  • 120 de locuri de parcare oferite gratuit.
  • Servicii de pază și protecție personalizate la cerere.
  • Echipamente audio și video profesionale la cele mai înalte standarde.
  • Echipa profesionistă și eficientă pentru suport tehnic și logistic.
  • Bucătării proprii dotate la cel mai înalt standard. Bucătari experimentați, ospătari și barmani profesioniști, echipa noastră având 15 ani de activitate încununată de succes în domeniul ospitalității și al artei culinare.
  • Autorizația ISU, extrem de importantă pentru siguranța noastră și a clienților noștri.

Testimoniale

Referitor la cele doua evenimente pe care compania noastra le-a organizat cu ajutorul vostru, pot spune ca impresia a fost una buna. Ne-am bucurat de ideile voastre, dar si de faptul ca sunteti orientati spre a gasi solutii. Acest lucru ne-a oferit incredere. Locatia este accesibila, eleganta, iar serviciile sunt pe masura.

Oana Neagu
HR Generalist

Evenimente

Solicită ofertă

    Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate de Imperial ONE pentru: