Despre noi

Cine suntem?

Amplasat la numai 5 minute de centrul Bucureștiului, în vecinătatea pasajului Orhideea Mall și a râului Dambovița, într-o zonă urbană modernă și foarte accesibilă, centrul de evenimente Imperial ONE este locul în care veți regăsi cele mai variate opțiuni pentru organizarea celor mai importante evenimente din viața dumneavoastră. De la petreceri private (nunți, botezuri, aniversari, cununii) baluri și banchete, până la petreceri de amploare pentru companii, gale, conferințe, workshop-uri sau prezentări de modă. Imperial ONE, unic prin design și versalitatate, se dovedește a fi unul dintre puținele centre de evenimente multifuncționale din București pentru că în afara evenimentelor private, ne adresăm și publicului larg. Astfel, săptămânal organizăm concerte și show-uri incendiare, seri cu muzică live, petreceri cu artiști și DJ celebri. Așadar, vă invităm să urmăriți calendarul nostru de evenimente, pentru a fi la curent cu toate surprizele pe care vi le pregătim, în materie de spectacole, concerte și petreceri tematice, cu artiștii voștri preferați

Imperial ONE vă oferă posibilitatea de a accesa un set de servicii și facilități integrate, dedicate evenimentelor private, corporate sau evenimentelor publice.

✔️ 120 de locuri de parcare oferite gratuit.

✔️ Servicii de pază și protecție personalizate la cerere.

✔️ Echipamente audio și video profesionale la cele mai înalte standarde.

✔️ Echipa profesionistă și eficientă pentru suport tehnic și logistic.

✔️ Bucătării proprii dotate la cel mai înalt standard.

✔️ Bucătari experimentați, ospătari și barmani profesioniști, echipa noastră având 15 ani de activitate încununată de succes în domeniul ospitalității și al artei culinare.

✔️ Autorizația ISU, extrem de importantă pentru siguranța noastră și a clienților noștri.

Cum funcționează?

 • 1
  Vezi serviciile noastre

 • 2
  Alege ceea ce ți se potrivește

 • 3
  Trimite-ne un formular completat

 • 4
  Așteaptă un răspuns

Ești gata să începem?

VEZI SALOANELE NOASTRE

Cu ce ne putem lăuda?

0 +

ANI DE EXPERIENȚĂ

0 +

PETRECERI DE COMPANIE

0 +

MIRI FERICIȚI

0 +

BEBELUȘI SĂRBĂTORIȚI