Baluri & Banchete

Odată ce ai participat la un bal la Imperial ONE, vei simți un vibe unic, te vei convinge că este alegerea perfectă pentru astfel de evenimente și vei rămâne cu amintiri memorabile!

BALUL BOBOCILOR și Concursuri Miss & Mister
Din prima zi de liceu vă gândiți la balul bobocilor, iar pentru că știm cât de important este pentru voi acest eveniment, ne dorim ca el să fie deosebit și unic. Imperial ONE vă va ajuta cu servicii organizatorice, decorațiuni și consultantă privind organizarea balului. Pentru balul de boboci recomandăm Arena ONE Club, care poate acomoda de la 500 până la 2000 de participanți, scena fiind inclusă.

BALURI ABSOLVIRE
Urmează să fii absolvent? Fie ca absolvi Scoala Generala, Liceul sau Facultatea, esti pregatit și te gândești cu emoție la acest moment. Cu siguranță meriți să te distrezi la maxim si să beneficiezi de un eveniment organizat special pentru tine, cu mare atenție la detalii, de către o echipă de profesioniști. Asadar, balul de absolvire trebuie să fie memorabil, lasă organizarea în grija noastră, avem experiența și suportul de care ai nevoie!

Pentru baluri de absolvire liceu și facultate recomandăm Arena ONE Club, care poate acomoda de la 500 pană la 2000 de participanți, scena fiind inclusă.
Pentru baluri de absolvire scoli generale, în cazul în care evenimentul este de dimensiuni mai mici vă recomandăam salonul Victoria, salonul Ludovic sau salonul Vert LOUNGE.

Sunteți interesat/ă?