Salonul ARENA ONE

Este locul unde pot fi organizate nunți, botezuri și cununii grandioase, pentru un număr mare de invitați . Acest spațiu elegant și strălucitor este ideal pentru un eveniment măreț, atât la propriu cât și la figurat. Luminile și efectele speciale, panourile led strălucitoare și un decor de excepție vor garanta buna dispoziție a tuturor invitațiilor.

ARENA ONE este locul care te lasă fară respirație, unde evenimentele capătă dimensiunea unor spectacole. Pentru a vizita această locație și pentru a vedea spectacolul de lumini trebuie să aveți o programare specială, vizionările se fac în zile fixe stabilite de comun acord, deoarece necesită asistență cu personal tehnic.

Contractul de rezervare se semnează pentru un minim de 170 persoane.
Scena este inclusă în ofertă însă ecranele led și sistemul de lumini necesită cost suplimentar. Suprafață totală: 1200 mp

Sceno-tehnică avansată

Toate elementele de decor vor fi aranjate după cerințele tale. Dispunem de module podium, schele, lumini și mașini de fum.

Suport multimedia

Avem sonorizare avansată: sisteme, mixere, microfoane și headset-uri; suport video modern: proiectoare cu lentile normale/wide, servicii de regie video.

Locație ușor accesibilă

Centrul de evenimente Imperial ONE este poziționat accesibil, la 3 minute de stația de metrou Grozăvești.

PARCARE PRIVATĂ

Locația dispune de un număr de 120 locuri de parcare, ce pot fi rezervate gratuit.

Galerie foto

Meniuri

Meniuri de nuntă începând de la 78€ de persoană și botez de la 63€ de persoană. Descarcă oferta de meniuri pentru mai multe detalii și prețuri sau solicită o ofertă personalizată, folosind formularul de mai jos.

Sunteți interesat/ă?