Aniversări & Majorate

Îți dorești să-ți serbezi ziua de naștere într-un mod special și într-un cadru spectaculos? Imperial ONE este alegerea ideală!

Am creat variante de oferte All Inclusive potrivite atât pentru petreceri de majorat cît și pentru aniversari la orice vârstă. Decorațiunile sălii sunt oferite de noi.

Majoratul sau aniversarea ta va fi o petrecere reusită, iar prietenii și familia vor fi încantati de alegerea ta!
Vă recomandâm în special salonul Ludovic dar și saloanele Victoria și Vert Lounge pot găzdui petreceri aniversare chiar de pana la 200 persoane.
Numarul minim pe care se poate rezerva o petrecere de majorat sau aniversare este de 40 persoane pentru cele trei saloane amintite mai sus. Dacă doriți ca aniversarea dvs. să fie una de anvergură, cu un numar mai mare de persoane, vă oferim ARENA ONE- clubul, unde puteți invita pană la 1000 de persoane iar petrecerea va fi una incendiară, o seara la club între prieteni ce va rămane memorabilă.
Pentru ARENA ONE numarul minim pentru care vă putem oferi locația este de 200 persoane, însa aveți inclusă sonorizarea și scena. Echipa noastră se va ocupa îndeaproape de toate detaliile petrecerii : Suport logistic, DJ și Aritiști, Echipe profesionale de fotografi și cameramani, meniuri personalizate, decorațiuni tematice etc. Astfel, toate dorințele tale vor fi îndeplinite.

Sunteți interesat/ă?